Fysiske rammer og beliggenhed

Bofællesskaberne Kærsangervej ligger i et roligt boligområde i Viborgs vestlige bydel, 2,5 km fra Viborg centrum og 1,5 km fra Viborg storcenter ad stisystemer. Der er gode cykel- og gangstiarealer samt kort til offentlig transport og dagligvarebutikker. Boligområdet har fælles grønne arealer. Boligselskabet har et fælleshus, som kan lejes i området.

Nr. 68 består af 10 etværelses lejligheder. Lejlighederne er på 65 m2, hvoraf ca. 20 m2 er udlagt til fællesarealer. Alle lejligheder har eget bad og thekøkken. Lejlighederne har alle udgang til fællesrummet. Der er en stor fælles opholdsstue, køkken, vaskerum samt en stor fælles terrasse. Nr. 68 er meget handicapvenligt.

De sidste 12 lejligheder i nr. 36 og 68a, er selvstændige boliger beliggende i almennyttigt boligbyggeri. Lejlighederne er indrettet forskelligt og er af forskellige størrelser. De er beliggende i både stueetagen og på 1. sal, nogle med adgang til elevator og andre kun med trappe adgang.

I nr. 68a er der en fælleslejlighed beliggende i stueplan. Viborg kommune står for driften, hvormed lejligheden kan benyttes af alle borger, der bo i Bofællesskabet Kærsangervej.

Sidst opdateret: 09.06.2018